Upoznavanje Srbija
Upoznavanje.net
Upoznavanje Srbija
Upoznavanje Srbija

Google reklama 120x240

Preuzmi RSS

Ponuda za poslodavce

OGLAŠAVANJE NA SAJTU POSAOIOGLASI.COM – PONUDA ZA POSLODAVCE

Osnovni cilj sajta posaoioglasi.com je pravljenje kontakata između poslodavca s jedne i kandidata za posao sa druge strane. Međutim, pored ovoga, sajt teži da pokrije i različite segmente koji se javljaju u toj komunikaciji kao što su kvalitetna prezentacija poslodavca, saveti za nastup kandidata pre, za vreme i posle inicijalnog intervjua, saveti za izradu CV-ja, motivacionih pisama i sl.

Na sajtu postoji dvostrana vrsta pretrage: kandidati mogu pronaći spisak poslodavaca i poslova koje oni nude po različitim kriterijumima, a poslodavci mogu steći uvid u bazu raspoloživih kadrova. Prednosti reklamiranja na Posao i oglasi:

 • Kvalitetnija komunikacija sa Vašom ciljnom grupom (ljudima koji traže posao)
 • Kandidati se na oglas za posao prijavljuju preko e-mail sistema, a sve prijave idu direktno na Vaš e-mail
 • Reklamiranje na sajtu je znatno jeftinije u odnosu na druge medije (novine, radio, tv…)
 • Ušteda vremena – brzo realizovanje zahteva, znatno fleksibilniji rokovi za dostavljanje materijala u odnosu na druge medije
 • Manje ograničenja u dužini oglasa i bolje mogućnosti naknadnih izmena i dopuna oglasa
 • Vidljivost tokom celog oglasnog perioda, od 0 do 24h, nezavisno od geografske lokacije

POZICIJE OGLASA

1. Besplatan kratki oglas
Oglas može imati maksimalno 150 karaktera i vidljiv je 30 dana. Objavljuje se besplatno na posebnoj stranici. Oglas je manje vidljiv u odnosu na oglase iz drugih kategorija i namenjen je privatnim licima, malim firmama, studentskim i niskokvalifikovanim poslovima. Pre objavljivanja na sajtu, oglasi prolaze potvrdu podataka.

2. Hot poslovi
Oglasi iz ove grupe postavljaju se u osnovnoj tabeli odnosno u pregledu svih konkursa za posao. Objavljuju se na naslovnoj strani sajta i mogu sadržati tekst oglasa i logo firme. Oglasi nemaju ograničenje u broju karaktera, odnosno dužiti teksta. Istaknuto polje u tabeli – hot oglas se podiže na vrh tabele, iznad svih ostalih konkursa za posao koji nisu istaknuti, i obeležava se drugom bojom koja privlači pažnju posetilaca.

3. Top poslodavci
Ovo je najistaknutija oglasna pozicija na sajtu i nalazi se na većini stranica na sajtu. U cenu je uračunato istovremeno objavljivanje do pet radnih pozicija. Svaka od tih radnih pozicija besplatno se objavljuje i kao "Hot oglas" za posao, uz isticanje polja u tabeli oglasa za posao i klijentov dizajn.

Istaknuti "Top poslodavac" – oglas se podiže na vrh tabele, iznad svih ostalih "Top poslodavaca" u baneru koji može biti statičan ili animiran, dimenzija 120 x 300 piksela (zauzima prostor dva oglasa "Top poslodavca").

 OGLASI ZA POSAO

period objavljivanja oglasa

do 15 dana

do 30 dana

 Kratki oglas besplatno besplatno 
 Hot posao1.2001.900
 Doplata za istaknuto polje + klijentov dizajn 3.0005.000
 Top poslodavac 8.000 10.900
 Doplata za dodatnu poziciju (preko 3 u istom trenutku) 1.000 1.500
 Doplata za istaknutu poziciju (baner 120 x 300 veličine) 4.900 6.500

1 OGLAS = 1 RADNA POZICIJA

Jedna radna pozicija (npr. komercijalista) se naplaćuje i objavljuje kao jedan oglas za posao. Broj izvršilaca koji se traži za radnu poziciju (npr. tri izvršioca), broj gradova za koje se raspisuje oglas kao i dužina samog oglasa ne utiču na cenu. Ukoliko imate više od tri oglasa trenutno aktivna na sajtu, svaki sledeći oglas možete istaći sa popustom (pogledajte u tabeli: "doplata za dodatnu poziciju").

POPUSTI ZA PAKET USLUGA

 • 3 ili 4 usluge iste vrste – rok za korišćenje je 6 meseci – popust 25%
 • 5 do 9 usluga iste vrste – rok za korišćenje je 6 meseci – popust 35%
 • 10 do 19 usluga iste vrste – rok za korišćenje je 12 meseci – popust 40%
 • 20 i viš usluga iste vrste – rok za korišćenje je 12 meseci – popust 50%.

Popusti se odobravaju na zakup više usluga iste vrste odjednom i plaćanje celog iznosa se vrši unapred. Plaćeni oglasi se mogu iskoristiti odmah ili u predviđnom roku.

NAPOMENE:

 • Sve cene izražne su u dinarima, bez obračunatog PDV-a.
 • Konkurs za posao možete objaviti tako što ćete popuniti formular na našem sajtu u odeljku za poslodavce.
 • Plaćanja iz inostranstva vrše se u inostranoj valuti prema posebnom cenovniku
 • Ukoliko ste zakupili oglas u klijentovom dizajnu i sami dizajnirate oglas, ova stranica može da sadrži samo tekst i slike, bez specijalnih efekata i animacija koji bi otežali njeno učitavanje.

Kako da postavite oglas:

Jednostavno pošaljite Vaš oglas email-om na Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli.   ili faxom na 011/36 29 408. Molimo Vas da odmah upišete sve podatke potrebne za predračun (ime firme, adresa i PIB). Za detalje ili bilo kakva pitanja slobodno nas kontaktirajte na 011/26 86 408.

Zora Stanić - Sales Manager, www.Posaoioglasi.com

POZICIJE OGLASA NA SAJTU:

 
Powered by AdriaHost